Visszaküldési irányelvek

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelt termékek esetében a kézhezvételétől számított 14 napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az Faliképek Webáruház a termékért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül, abban az esetben, ha a termékek bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli.
A terméket a következő címre postázhatja vissza: Bátor Csaba Ferenc E.V. - 4400 Nyíregyháza, Rákóczi utca 18-20 fsz. 2/2

Egyedi igények alapján készített termékek

A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése c) pontja szerint, nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

A nyomtatott termék nyomtatási minőségét a fogyasztó által meghatározott nyomtatási méret, a küldött forráskép minősége és felbontása határozza meg. Az ebből fakadó minőségi reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A nagyméretű nyomtatási eljárás során a forrásképek digitális nagyításon (interpoláció) esnek át, mely az alapkép méretétől és jellegétől függő mértékű élelmosódást eredményez. A forrásképet ellenőrizzük, véleményezzük, de a nyomtatási kimenetre vonatkozó minőségi garanciát nem tudunk vállalni.