Vakrámára feszített vászonképek

A lakásdekoráció fontos része a faldekoráció. Egy ízlésesen berendezett szobafal teljesen meg tudja változtatni a lakás hangulatát. A falikép kiváló faldekoráció. Nem fix, cserélhető a motívum, változtatható a helye. A feszített vászonképek kis súlyúak, ezért nem szükséges óriási lyukat fúrni a falba. 

A A motívum választás a lakberendezés stílusától függ. Modern, vagy klasszikus, ehhez mérten választhatunk vászonkép is. Modern lakásokba kitűnő választás valamilyen absztrakt motívumú vászonkép.

modern vászonkép motívum

Fekete-arany absztrakt motívumVidám színeket is vihetünk lakásunkba. Egy gyönyörű virág mintás motívumra mindig szívesen néz rá az ember. Egy jól megválasztott motívummal az hangulat is javítható.

tulipán virág mintás vászonkép

Tulipán virág mintás vászonképNe feledkezzünk meg az állatok szerelmeseiről sem. A lovas motívumok például a szabadság érzetet erősítik. Gyönyörködhetünk bennük éjjel, nappal, valószínűleg sosem unjuk meg a látványt.

Fehér lovak vászonkép

Fehér lovak vágtáznak - vászonképTehát egy jól megválasztott vászonkép díszíti a lakást és javítja a hangulatot is egyben. A www.falikepek.hu webáruházban vásárolt vászonképek garantáltan kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Időtálló, tartús pigment alapú, UV ellenálló festékkel, és rendkívül erős, rugalmas vakrámára feszítve. Kitűnő választás!https://www.falikepek.hu/absztrakt/81968-fekete-arany-ivek-vaszonkep.html