Vászonképek - elrendezés szerint

Vászonképek - elrendezés szerint

Kategorizált vászonképek elrendezésük szerint. Egy vagy többrészes képek, további motívum témák szerinti kategorizálásban.

Vászonképek - elrendezés szerint

Alkategóriák

 • 1 részes vászonképek

  Egyrészes vászonképek vakrámára feszítve, több méretben, vagy akár egyedi méretben is. A speciális keretezési eljárásnak köszönhetően a vászonképek nem rendelkeznek látható fakerettel, így különleges 3d hatást adnak a faliképnek. Az ár tartalmazza a tartós fakeret árát is.

 • 3 részes vászonképek

  Többrészes vászonképek a modern otthonok kiegészítői. A minőségi művészi vászonnak köszönhetően a színek élénkek és élethűek. Valódi fenyő fakeret a tartósságra garancia.

 • Függőleges vászonképek

  Modern, különleges és elegáns elrendezésű vászonképek. Válogatott minőségi képekből összeállított termékpaletta. Sok esetben az álló (portrait) méret jobban illeszkedik a szoba elrendezésébe, mint a fekvő vászonképek. Választható méretekben "falrakész" állapotban szállítjuk, Önnek már csak a falra kell akasztania.

 • 4 részes vászonképek

  Na ez már igen! 4 részes vászonképek 169 cm szélességben! Legyen szó hálószobáról, vagy nappaliról, egy ekkora kép biztosan látványos színfoltja lesz a helyiségnek. A 4 részes vászonképek minőségi fenyő fakeretre feszített, művészi vászonra nyomtatva

Jelenleg nincsenek elérhető termékek

Maradj velünk! Itt lesznek láthatóak a termékek, amint feltöltésre kerültek.